Mcor Arke

on tulostin joka mullistaa 3d-tulostusmaailman!                                                                                              

Arke – maailman ensimmäinen 4-väri desktop 3d-tulostin. Tulostus materiaalina paperi, vesipohjainen liima ja mustesuihkuvärit. Ei savua, pölyä tai vaarallisia kaasuja. Arke on pieni normaali sisätiloihin ja työpöydälle sopiva 3d-tulostin jolla voi toteuttaa suuria ideoita. Arke on 3d- tulostin joka antaa sinulle täyden vapauden toteuttaa koko luovan visiosi.

Arke on desktop 3d-tulostin jolla voit turvallisesti ja kustannustehokkaasti luoda ammattimaisia 3d- malleja 4-värillä, vertaansa vailla olevalla hinnalla. Arkeissa on kaikki 3d-tulostuksen tekijät saman kuoren sisällä; mustesuihku väritulostin, 3d- tulostin ja paperi rullamuodossa. Värikirjo on mahtavat 2 miljoonaa yksittäistä väriä. Paperin ja liiman voimakkaalla yhteen puristuksella saadaan erittäin vahva, painetta ja taivutusta kestävä 3d-tuloste.

Arke on maailman ensimmäinen Plug-n-Play 3d-tulostin, toimii PC:llä ja Mac:illä. Arken Orange ohjelmisto on monipuolinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen. Arke on ylivoimainen väline kun halutaan toteuttaa mallin joka vastaa painatukseltaan nykypäivän 4-väri painatusta.

Kohteita ja niissä toteutettavia tulosteita Arkella:

  • Koulut ja oppilaitokset: Opetuksessa esineitä joita voi tutkia käsissä kuten eläinhahmoja jne.

  • arke-single-wood

    Painot ja reprolaitokset: Asiakaspalveluna tulostaa hahmoja, tauluja, leluja, keräilyesineitä jne.

  • Teollisuus: Suunnittelu malleja, lujuustesti mallinnus, monen alan tuotemalleja jne.

  • Kartat ja paikkatieto: Ympäristö, kaavoitus ja kaupunkisuunnittelu, korkeusero kartat jne.

  • Arkkitehtuuri: Rakennuksien mallit ja sijoitusympäristö oikeilla väreillä, olemassa olevat rakennukset

  • Taide ja kulttuuri: Taide esine suunnittelu, museoesineet, herkät ja ainutlaatuiset historian esineet

  • Viihde: Tunnetut julkisuuden hahmot, näyttelijät, animaatio hahmot jne.

  • Lääketiede: Mallinnuksia ja tulosteita anatomiasta, mm. kirurgiaa varten

Päämiehemme Mcortechnologies Ltd sivulla www.mcortechnologies.com löytyy kuvia ja videoita toteutuksista ja BLOG sivulle lisätään jatkuvasti uusimpia toteutuksia eri alueilta.

Arke sai CES 2016 – messujen parhaan innovaatio palkinnon 3d-tulostimien luokassa. Tämä osoittaa että Arke on todella ainutlaatuinen 3d-tulostin ominaisuuksiensa ansiosta. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä Insotera Oy:n kotisivujen puhelin ja sähköposti yhteyksien kautta tai Mcortechnologies –sivujen kautta.

Lataa esite tästä: Arke