Insotera F300

Insotera F300 – toimistotulostin, joka on syntynyt teollisuuden tarpeista.

F300 kehitys lähti liikkeelle vuosien tulostamisen ja tulostimien huollon jälkeen – parannettavaa oli yhä, jotta työpöydälle sopivaa 3d-tulostinta voitaisi hyödyntää mahdollisimman hyvin erilaisiin teollisuuden tarpeisiin.

F300

Suljettu ja aktiivisesti lämmitetty tulostustila

Vähentää merkittävästi tulosteiden taipumista ja pedistä irtoamista tulostuksen aikana. Myös mallien mitta- ja muototarkkuudessa päästään lähemmäksi alkuperäistä mallia kun tuloste pysyy kauttaaltaan lämpimänä läpi tulostuksen. Lämmitetty tulostustila mahdollistaa myös haastavampien muovien, kuten erilaisten styreenien ja nylonien tulostamisen. Suljettu tulostustila yhdessä aktiivihiilisuodattimen kanssa estää tulostuksessa syntyvien haitallisten hiukkasten leviämisen ympäristöön ja auttaa F300 pitämään ilman neutraalina.a

Innovatiivinen kahden filamentin ja yhden suuttimen tulostuspää

Yhdistämällä filamenttikanavat suuttimen kärjessä, päästään eroon normaalista tuplamateriaali tulostuksen tyypillisistä ongelmista, kuten suutinten välisen korkeuseron säätämisen ja passiivisen suuttimen muovin valumisen tulosteeseen. 2in1-tulostuspää kalibroidaan kuten yksimateriaalinen tulostuspää, mutta se mahdollistaa se kaksimateriaalisten tulostuspäiden edut. Kaksimateriaalisen tulostuksen etuja ovat mm. Vedessä liukenevan tukimateriaalin käyttö sekä eri värien ja materiaaliominaisuuksien yhdistäminen yhteen tulosteeseen.

Automaattinen kerrospaksuuden vaihtelu

Käyttäjän niin halutessa, voi tulostusohjelma säädellä kerrospaksuutta läpi tulostuksen, optimoiden tulostuslaadun ja tulostusajan suhteen. Kaarevat pinnat tulostetaan tällöin pienemmällä kerrospaksuudella ja suorat pinnat suuremmalla, näin havaittu pinnanlaatu pysyy hyvänä, mutta tulostusaika pienenee verrattuna koko kappaleen tulostamiseen pienemmällä kerrospaksuudella.

Tekniset Tiedot

Tulostimen koko LxSxK (mm): 552 x 500 x 650
Paino (kg): 25
Tulostusala LxSxK (mm): 220 x 240 x 300
Tulostuslämpö suuttimessa (°C): 150 – 300
Suuttimien määrä: 1-2
Resoluutio (µ): xy = < 10, z = 25
Seinämän paksuus (mm): minimi 0,4, suositus 0,8
Suuttimen halkaisija (mm); 0,4