Tuotteet

Insotera F300

Edistynyt kotimainen 3d-tulostin, joka yhdistää toimiston ja teollisuuden tarpeet. Hinnan ja käyttömukavuuden puolesta toimistoon soveltuva tulostin on suunniteltu niin, että myös teollisuus voi käyttää sitä tarpeisiinsa. F300 on syntynyt laadukkaista materiaaleista, suomalaisesta työstä sekä innovaatiosta.

F300-tulostusmateriaalit

Laadukas ja laaja materiaalikirjo F300 tulostimelle varta vasten tehtyjä tulostusmateriaaleja. Joustava, kirkas, iskun kestävä, mitä tahansa ominaisuuksia tulosteesi kaipaakaan.

Mcor Technologies
valmistaa markkinoiden kehittyneimpiä täysväri 3d-tulostimia. Yhdistämällä moniväritulostus ja moderni ohjaustekniikka saadaan kauniita ja kestäviä täysvärisiä kappaleita paperista ja vesiliukoisesta liimasta. Valjasta yli kaksi miljoonaa väriä käyttöösi ja nosta tuotekehitys uudelle tasolle.

Botspot Scanners

Valmistaa erittäin nopeita, tarkkoja ja monipuolisia 3d-skannereita, jotka pohjautuvat monikamera-ajoon tarjoten silmänräpäyksessä tapahtuvan skannauksen, aidot värit ja suuren resoluution. Voit ottaa kuvan, vaikka ihmisestä ilmassa, lemmikeistä, messuvieraista yms. Uusimmassa OptaOne mallissa myös skaalattava skannausalue, joka kattaa tilavuudet yhdestä litrasta kuutiometreihin.