Yritys

Insotera Oy on suomalainen 3D-tulostimien valmistaja, maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Myymme myös 3D-skannereita, valmistusmateriaaleja, 3D-tulostuspalvelua, suunnittelua ja koulutusta. Valmistamme asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä korkealaatuisia 3D-tulostimia ammattikäyttöön ja opetukseen. Viimeistelemme juuri kunnianhimoista 3D-tulostinta, jossa on jopa kuutiometrin tulostusala!

Yrityksen toimintaa käynnisteltiin jo kesällä 2014. Silloin aloimme suunnitella demotulostintamme. Yritys on virallisesti perustettu keväällä 2015. Idea yritykseen ja tulostimiin tuli huomattuamme myynnin, maahantuonnin ja huoltojen kautta, että olemassa olevat 3D- tulostimet voisivat toimia paremmin. Yrityksemme koostuu mm. kokeneista mekaniikkasuunnittelijoista, ohjelmoijista ja asiakaspalvelijoista. Suunnittelemme ja rakennamme 3D-tulostimemme kokonaan itse asiakkaiden tarpeiden mukaan. Omat tulostimemme ovat edistyksellisiä toiminnoiltaan FDM-, SLS- ja SLA -tekniikoiden saralla. Rakennamme mekaanisesti laadukkaita ja varmatoimisia 3d-tulostimia.

Toimimme Lempäälässä sijaitsevassa tuotantotilassa. Olemme hankkineet maahantuonteja täydentämään toimintaamme. Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöstä alamme yritysten ja teollisuuden kanssa.

Lasse Rantanen

Lasse Rantanen

Toimitusjohtaja
Mika Järvinen

Mika Järvinen

Talous
Tomi Kullas

Tomi Kullas

Myynti
Torsti Tauriainen

Torsti Tauriainen

Mekaniikkasuunnittelija
Marko Leppänen

Marko Leppänen

Ohjelmistosuunnittelu