Tietoa meistä

Keitä me olemme?

Insotera Oy on suomalainen 3D-tulostimien valmistaja, maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Myymme myös 3D-skannereita, valmistusmateriaaleja, 3D-tulostuspalvelua, suunnittelua ja koulutusta. Valmistamme asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä korkealaatuisia 3D-tulostimia ammattikäyttöön ja opetukseen. Viimeistelemme juuri kunnianhimoista 3D-tulostinta, jossa on jopa kuutiometrin tulostusala!

Yrityksen toimintaa käynnisteltiin jo kesällä 2014. Silloin aloimme suunnitella demotulostintamme. Yritys on virallisesti perustettu keväällä 2015. Idea yritykseen ja tulostimiin tuli huomattuamme myynnin, maahantuonnin ja huoltojen kautta, että olemassa olevat 3D- tulostimet voisivat toimia paremmin. Yrityksemme koostuu mm. kokeneista mekaniikkasuunnittelijoista, ohjelmoijista ja asiakaspalvelijoista. Suunnittelemme ja rakennamme 3D-tulostimemme kokonaan itse asiakkaiden tarpeiden mukaan. Omat tulostimemme ovat edistyksellisiä toiminnoiltaan FDM-, SLS- ja SLA -tekniikoiden saralla. Rakennamme mekaanisesti laadukkaita ja varmatoimisia 3d-tulostimia.

Toimimme Lempäälässä sijaitsevassa tuotantotilassa. Olemme hankkineet maahantuonteja täydentämään toimintaamme. Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöstä alamme yritysten ja teollisuuden kanssa.

Meidän porukka:

kuva tulossa

 

Sakari Kuhanen

Hallituksen puheenjohtaja,

myyntivastaava

sakari.kuhanen@insotera.com

kuvatulossa

Lasse Rantanen

Toimitusjohtaja,

Tuotteiden suunnittelu

ja yhteistyö päämiesten kanssa

lasse.rantanen@insotera.com

kuvatulossa

 

 

Mika Järvinen,

Talous ja myyntikuvatulossa

mika.jarvinen@insotera.com

Tomi Kullas,

Myynti

tomi.kullas@insotera.com

kuvatulossa

 

 

Torsti Tauriainen

Mekaniikkasuunnittelu,

alihankitus

 

 

kuvatulossa

 

 

Marko Leppänen

Ohjelmointi ja elektroniikka

marko.leppanen@insotera.com